Ungdomskoret: fra 4. klasse og op

Dalby Kirkes ungdomskor har korprøve i Dalby præstgård, Gl. Tved 23 A kl. 15.30 – 16.50 hver torsdag.

Koret starter korprøven med at få lidt at spise, som regel lidt brød og pålægschokolade, kiks og lidt slik. Herefter leger vi lidt, og koret synger i en time. Vi synger lidt af hvert, sange på engelsk, på dansk, salmer, popsange, sange fra Disneyfilm og forårssange. Det er et sprudlende kor, hvor der grines og pjattes, men også et kor, hvor der arbejdes seriøst med stemmetræning, intonation, solistøvelser og meget mere.

Koret medvirker ved gudstjenester, dog ikke hver søndag. Lyst til at synge og få løn? Koret har for tiden en del sangere fra 4. klasse samt nogle unge på ca. 18 år. Vi vil meget gerne være flere i koret, så kunne du tænke dig at være med, eller kender du nogen, der kunne tænke sig at synge i koret, skriv da en mail til organisteva@gmail.com. Det giver en god løn at synge i koret.

Koret holder sommerafslutning i kirken d. 15. juni.