Eva og Eva Marie bringer håb

Se og hør Dalby Kirkes organist og kirkesanger med ”Håbstango”:
Om at håbet er overskriften for vores liv! For Gud går med os, så vi kan holde ud på selv de mørkeste dage.

Hej.
Gik du glip af gudstjenesterne i Dalby og Bjert skærtorsdag, skal du da ikke snydes for at kunne høre det orgelstykke, jeg spillede der. Fantasi i g-mol af J. S. Bach. Jeg synes især den er fed omkring minuttal 4., hvor den dybe fagotstemme er med til at skabe underliggende drama og passion, som jeg synes passer godt ind i optakten til langfredag. Glædelig april med ønsker om sol, medvind og velsignelser til alle.
vh. Eva

Syng i ungdomskor. Ungdomskoret genoptager korprøver i præstegården Gl. Tved 23a, kl. 15.15 - 16.30 fra torsdag d. 20. maj. Man er velkommen fra 4. klasse, men send lige en mail, hvis du vi være med på organisteva@gmail.com eller ring for info på 51280231
Nogle fra koret har sunget sammen hver for sig i coronatiden og lavet denne video.
Bag ved bamsen høres Amalie Luthers smukke stemme, bl.a. som solo i vers 3.